Batavus E-bikes

Home » E-Bikes » Batavus E-bikes

Go Electric met Batavus!

Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken. Elektrische fietsen worden steeds populairder en Batavus zorgt ervoor dat ze voor iedereen een geschikte fiets hebben. Of je op zoek bent naar een fiets die u wilt gebruiken voor de bootschappen of voor een fietsvakantie, wij helpen je graag bij jouw zoektocht!

Wij snappen dat het uitkiezen van de meest geschikte elektrische fiets misschien wel lastig is. Je weet niet welke accu nou het beste is of wat voor aandrijving of model het prettigst is. Schous fietsen helpt jou graag verder met het uitzoeken van uw elektrische fiets. Kom langs in onze winkel en maak een proefrit!

Corona Maatregelen

Bijgewerkt op 15 december 2020

Tijdens de lockdown zijn wij geopend op de tijden zoals u van ons gewend bent. In de winkel mogen wij 2 klanten tegelijk ontvangen.

Onze showroom is tot zeker 19 januari 2021 gesloten. Voor aanschaf van een nieuwe fiets of bromfiets dient u een afspraak te maken.

Voor aanschaf van bijvoorbeeld fietsbanden, plaksets of andere kleine onderdelen zijn wij open. Komt u voor onderhoud of reparatie? Dan stellen wij het op prijs als u van te voren even belt.

Verder gelden de algemeen bekende richtlijnen van het RIVM.