Over Schous

Home » Over Schous

Uw leverancier van fietsplezier!

De firma Schous werd in 1938 opgericht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Haarlem. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. 
Wij streven ernaar d.m.v. vakkundig advies u te helpen bepalen welke (brom)fiets voor u de juiste keuze is. Samen met uw wensen en onze deskundigheid bepalen we wat de juiste tweewieler voor u is. Na het maken van een proefrit weet u het zeker:

Vele modellen Stadsfietsen, Hybridefietsen, Kinderfietsen, Elektrische fietsen, Bromfietsen en Scooters zijn uit voorraad leverbaar. Maar mocht ‘uw’ tweewieler niet voorradig zijn, is deze op bestelling leverbaar. Niet alleen voor uw nieuwe tweewieler bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor onderhoud en reparatie kunt u in onze werkplaats terecht. Onze monteur is prima opgeleid en het regelmatig volgen van trainingen waarborgt de kwaliteit van zijn kennis en vaardigheden. Als u uw (brom)fiets ‘s morgens brengt staat deze in principe aan het einde van de middag weer voor u klaar. Tevens kunt u gebruik maken van een leenfiets. Tevens ook een elektrische leenfiets voor als u uw elektrische fiets komt brengen.

Koop uw bromfiets of scooter met Bovag garantie bij Schous Tweewielers Haarlem

Koop vertrouwd

Bij Schous koop je jouw scooter of bromfiets met Bovag garantie.

Meer informatie in de winkel.

Een grote selectie AGU regenkleding voor op de fiets en scooter verkrijgbaar bij Schous Tweewielers Haarlem

AGU regenkleding bij Schous

Bij Schous Tweewielerspecialist kunt u terecht voor de hoge kwaliteit regenkleding van AGU. Droog over komen op uw fiets of scooter? Kom langs in onze winkel en bekijk de collectie.

Historie

De firma SCHOUS werd in 1938 opgericht.Van 3 hoog in Amsterdam tot de fietsenstalling op de zomer vaart. Daarna de bromkoning van Haarlem en in 1972 verhuist naar het winkelcentrum Schalkwijk. En in 1995 terug verhuisd naar de zomervaart. De firma SCHOUS is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in Haarlem. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Na dat mijn vader de winkel van zijn oom had over genomen. Heb ik de winkel op 1 januari 2011 overgenomen. Mijn vader (Ron) werkt nog 4 dagen in de week mee. De winkel is een beetje veranderd in de afgelopen jaren, wij hopen naar ieders zin.

Met z’n tweeën Dave & Ron streven wij ernaar door middel van vakkundig advies u te helpen bepalen welke (brom)fiets voor u de juiste keuze is. Samen met uw wensen en onze deskundigheid bepalen we wat de juiste tweewieler voor u is. Tot ziens in de winkel.