Bye Bike

Home » Scooters » Bye Bike

Gemakkelijk, betaalbaar en plezierig

RIEJU BYE BIKE model ONE, ONE+ en Hobby, geproduceerd in Spanje door RIEJU S.A., treft meerdere doelen in één keer, is praktisch en economisch, uiterst plezierig om mee te rijden, bijzonder robuust en heeft een sublieme wegligging.

Gemakkelijk, betaalbaar en plezierig zijn de drie uitgangspunten van de RIEJU BYE BIKE gedachte met dit model ONE, ONE+ en Hobby. Eenvoudig te bedienen, handig, laag eigen gewicht, sterk, veelzijdig en economisch zoals traditionele brom-/snorfietsen maar met de technologie van de moderne scooter.

RIEJU BYE BIKE smeedt deze uitgangspunten samen om aan de behoeftes en verwachtingen van de hedendaagse gebruiker te voldoen. RIEJU BYE BIKE rekent niet alleen af met alle traditionele brom-/snorfietsen qua design maar vooral vanwege de toegepaste hedendaagse technologie: een modern geheel nieuw ontworpen krachtige motor met elektrische start, variomaat en gescheiden smeersysteem met automatische oliepomp, gevat in een uiterst robuust frame. Uitgerust met een speciaal ontwikkeld uitlaatsysteem, elektronische CDI ontsteking en Dell’Orto carburatie voldoet de RIEJU BYE BIKE brom-/snorfiets zelfs met een 2-takt motor aan de nieuwste en zware Euro-4 norm.

Corona Maatregelen

Bijgewerkt op 15 december 2020

Tijdens de lockdown zijn wij geopend op de tijden zoals u van ons gewend bent. In de winkel mogen wij 2 klanten tegelijk ontvangen.

Onze showroom is tot zeker 19 januari 2021 gesloten. Voor aanschaf van een nieuwe fiets of bromfiets dient u een afspraak te maken.

Voor aanschaf van bijvoorbeeld fietsbanden, plaksets of andere kleine onderdelen zijn wij open. Komt u voor onderhoud of reparatie? Dan stellen wij het op prijs als u van te voren even belt.

Verder gelden de algemeen bekende richtlijnen van het RIVM.