Bye Bike

Home » Scooters » Bye Bike

Gemakkelijk, betaalbaar en plezierig

RIEJU BYE BIKE model ONE, ONE+ en Hobby, geproduceerd in Spanje door RIEJU S.A., treft meerdere doelen in één keer, is praktisch en economisch, uiterst plezierig om mee te rijden, bijzonder robuust en heeft een sublieme wegligging.

Gemakkelijk, betaalbaar en plezierig zijn de drie uitgangspunten van de RIEJU BYE BIKE gedachte met dit model ONE, ONE+ en Hobby. Eenvoudig te bedienen, handig, laag eigen gewicht, sterk, veelzijdig en economisch zoals traditionele brom-/snorfietsen maar met de technologie van de moderne scooter.

RIEJU BYE BIKE smeedt deze uitgangspunten samen om aan de behoeftes en verwachtingen van de hedendaagse gebruiker te voldoen. RIEJU BYE BIKE rekent niet alleen af met alle traditionele brom-/snorfietsen qua design maar vooral vanwege de toegepaste hedendaagse technologie: een modern geheel nieuw ontworpen krachtige motor met elektrische start, variomaat en gescheiden smeersysteem met automatische oliepomp, gevat in een uiterst robuust frame. Uitgerust met een speciaal ontwikkeld uitlaatsysteem, elektronische CDI ontsteking en Dell’Orto carburatie voldoet de RIEJU BYE BIKE brom-/snorfiets zelfs met een 2-takt motor aan de nieuwste en zware Euro-4 norm.

Corona Maatregelen

Bijgewerkt op 22 maart 2021

Tijdens de lockdown zijn wij op afspraak geopend. Bel van te voren met de winkel of er een gaatje vrij is voor uw gewenste tijd.

Wij verzoeken u om op de afgesproken tijd aanwezig te zijn en kom bij voorkeur alleen, dit om de doorstroom vloeiend te houden. Wij mogen 2 klanten tegelijk ontvangen in onze winkel.

Bij COVID-19 klachten verzoeken wij u om uw afspraak af te zeggen.

Verder gelden de algemeen bekende richtlijnen van het RIVM.