Super SOCO Scooters

Home » Scooters » Super SOCO Scooters

De toekomst in met Super SOCO

Nu ook verkrijgbaar bij Schous Fietsen: Elektrische scooters van Super SOCO! Dé Tesla onder de scooters als je het ons vraagt! De scooters zijn uitgerust met een uitgebreid LED dashboard mét zelfs de mogelijkheid om te verbinden met je smartphone. Deze elektrische scooters zijn daarnaast uitgerust met een zeer krachtige accu met een actieradius van maar liefst 70km. Het is zelfs mogelijk om de actieradius uit te breiden naar 160km met een 2e accu! Met de krachtige Accu(’s) en de elektrische Bosch motor ga je snel van a- naar b!

Laat je in onze winkel informeren over de beschikbare modellen en alle voordelen van de elektrische scooters van Super SOCO

Corona Maatregelen

Bijgewerkt op 15 december 2020

Tijdens de lockdown zijn wij geopend op de tijden zoals u van ons gewend bent. In de winkel mogen wij 2 klanten tegelijk ontvangen.

Onze showroom is tot zeker 19 januari 2021 gesloten. Voor aanschaf van een nieuwe fiets of bromfiets dient u een afspraak te maken.

Voor aanschaf van bijvoorbeeld fietsbanden, plaksets of andere kleine onderdelen zijn wij open. Komt u voor onderhoud of reparatie? Dan stellen wij het op prijs als u van te voren even belt.

Verder gelden de algemeen bekende richtlijnen van het RIVM.