SYM scooters

Home » Scooters » SYM scooters

The Smart Choice​

SYM is als één van de grootste fabrikanten van gemotoriseerde tweewielers niet meer weg te denken uit het actuele straatbeeld. In ons land is SYM al meer dan 15 jaar een begrip en behoort het tot één van de bestverkochte scootermerken.

SYM originele onderdelen
Elke SYM scooter is met originele SYM onderdelen gebouwd. Zij hebben het optimale design en speci caties op maat van het speci eke scootertype en -model. Elk onderdeel heeft de strenge SYM teststandaarden voor performantie, kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid en comfort doorstaan. Wij raden aan dat je kiest voor originele onderdelen van SYM wanneer je je scooter dient te repareren. Elk origineel onderdeel is de perfecte keuze voor jouw SYM scooter. Door te kiezen voor originele SYM-onderdelen, houd je je SYM in topconditie en blijven de prestaties optimaal.

Alle nieuwe modellen kan je bekijken op symscooters.nl

Corona Maatregelen

Bijgewerkt op 15 december 2020

Tijdens de lockdown zijn wij geopend op de tijden zoals u van ons gewend bent. In de winkel mogen wij 2 klanten tegelijk ontvangen.

Onze showroom is tot zeker 19 januari 2021 gesloten. Voor aanschaf van een nieuwe fiets of bromfiets dient u een afspraak te maken.

Voor aanschaf van bijvoorbeeld fietsbanden, plaksets of andere kleine onderdelen zijn wij open. Komt u voor onderhoud of reparatie? Dan stellen wij het op prijs als u van te voren even belt.

Verder gelden de algemeen bekende richtlijnen van het RIVM.